Honlap gyorsellenőrző eszközök

Ingyenes és profi online SEO jelentések, riportok. Igényeljen részletes honlap elemzést

Vajon honlapja megfelel a 2014-es év követelményeinek?

A kereső motorok évről-évre, de gyakran hónapról-hónapra is frissítik technikáikat, amelyekkel kiszűrik a kiadott irányelveknek nem megfelelő oldalakat és jelentősen lejjebb rangsorolják a találati listán azokat.

Az alábbi, összesen 14 díjtalan keresőoptimalizálási és honlap elemző eszköz segítségével szempillantás alatt készíthetők gyors és hasznos SEO jelentések, ellenőrizhetők a weboldalak.

Kezdje azzal, hogy az alábbi két mezőbe beírja weboldala címét és a legfontosabb kulcs kifejezéseket, amelyekre szeretné, ha oldala megjelenne a keresőkben. 

Panguin 2.0 eszköz

A Google Panda és Pingvin nevű frissítései szinte kivétel nélkül minden weboldal forgalmára, keresőben elért pozíciójára hatással voltak az utóbbi néhány évben

Néhány éves Google Analytics látogatottsági statiszkai adat birtokában jól értelmezhetőek a hatások. Ha a grafikon kedvezőtlen képet mutat, cselekedni kell. Mind a technikai SEO elemeket, mind pedig a tartalmat optimalizálni kell a maximális eredmény eléréséhez.

Kattintson ide a Panguin eszköz futtatásához >>>Az alábbi honlapok gyorselemzését már elvégeztük:


heaven-tour.hu
weblapozgato.hu ...
szilagyijudit.hu...
probamunka7.nhel...
holimex.hu/ipar/...
szajolikronikas....
arakosszehasonli...
winzol.hu
torokjanos.hu
focusband.hu
tripadvisor.co.h...
szirtegyuttes.hu...
balker.hu/hu
nap-team.hu
holnembolt.hu
Fontos: Az oldalon található 14 gyorsellenőrző eszköz az egyre komplexebb beavatkozást igénylő website optimalizálási (SEO) feladatoknak csak egy kis részét tudja ellenőrizni.
Ha többet szeretne tudni arról, hogy weboldalát miképp helyezheti előbbre a keresőkben, akkor
kattintson ide és igényeljen részletes honlap elemzést, SEO auditot >>>

További SEO eszközök:


Az alábbi kilenc újabb online eszköz segítségével további elemzéseket végezhet. Az elemzésekhez többnyire csak a weboldal címét szükséges beírnia.


2013-ban a Google és más keresők is bejelentették, hogy komoly hangsúlyt helyeznek a mobil website SEO-ra és amennyiben az Ön weboldala nem mobil-barát, vagy a mobil verzió hibásan van konfigurálva, akkor a helyezését fokozatosan alább helyezi a kereső találatokban. Így tehát nagyon fontos, hogy ellenőrizze miképp jelenik meg oldala a különböző mobil eszközökön.
Erről bővebb információ itt olvasható >>>
Share