Honlap optimalizálási referencia: exkluzív tapéta forgalmazó

Ügyfél: Hue Exkluziv Tapéta Kft., a belga Omexco luxus tapéták forgalmazója

Honlap: http://www.exkluzivtapeta.hu

A Hue Lakberendezési és Kereskedelmi Kft. a belga Omexco egyedi és luxus tapéták hazai forgalmazója.

A kihívás

A cég második generációs honlapját, amely az exkluzív tapéták széles választékát jelenítette meg, egy olyan grafikai kivitelezéssel és nyomtatással foglalkozó cég készítette, amely nem szakértő a kereső optimalizálással kapcsolatos ismeretekben.

A webszájt mát két éve működött, és senki nem volt annak tudatában, hogy az organikus keresésekre csupán átlag napi 1,3 látogató jutott, mert a szájt egyáltalán nem ért el helyezést a tapétával kapcsolatos kereső kifejezésekre, csupán néhány cég névvel kapcsolatos találatot hozott.

Habár a Google Analytics látogatottság statisztikát mérő kódot elhelyezték az oldalban, de soha senki nem elemezte az adatokat, és a programozó egyáltalán nem törődött az oldallal. Semmi karbantartás, soha egyetlen kódsor javítás több mint két évig. A Google kereső indexében a több évvel azelőtti statikus HTML oldal volt csak megtalálhat, mert a programozó elfelejtette azokat letörölni a tárhelyről.

Mindezeknek a súlyos hibáknak köszönhetően online értékesítés gyakorlatilag nem történt, mert mindenki abban a hiszemben volt, hogy mindez a recesszió következménye... Pedig semmi köze nem volt a válsághoz. Ez a nagy reményű weblap (ma már csak a kezdőlap látható a www.hue.hu domainen) bizony elavult programozási technikával készült, nem volt optimalizálva, így a honlapok óceánjában egy alig észrevehető csepp vált belőle ...


Cél

Egy teljesen új, mobil eszközökön is tökéletesen megjelenő, a Google irányelveinek teljesen megfelelő weboldal elkészítése, amely felhasználóbarát módon mutatja be a tapéta kollekciót és lehetővé teszi a gyors keresést. Gyors Google indexálás és magas helyezés a tapéta nevekre, mintázatokra és különféle felület kategóriákra.

Az értékesítés korábban disztribútorkon, bemutató szaolonok és belsőépítészeken keresztül zajlott, de ezt a stratégiát a cég megváltoztatta és azt a célt tűzte ki, hogy növelje értékesítését a végfelhasználók, magán vásárlók felé is.


Honlap fejlesztési stratégia

A cég tulajdonosával együttműködve részletesen kitöltettük az online stratégiai brief-et, meghatároztuk a célcsoportokat, lehetséges vevő típusokat (buyer persona), és annak megfelelően építettük fel a weboldalt.

Kiválasztottuk a célnak megfelelő Joomla layout-ot, megterveztük az oldal struktúráját, meghatároztuk azokat a kulcsszavakat, amelyekre a célcsoport feltehetően keres, hogy a megújított és megfelelően optimalizált weboldal mihamarabb magas találat arányt képviseljen a keresőkben.

A kulcszsó kutatást követően részletes online konkurrencia elemzést végeztünk, és a kapott eredményeknek megfelelően megterveztük az oldalakhoz kötött technikai (on-page) SEO tényezőket, mint az Oldalcím, Leírás, és a termék fotó képfájlok, tapéta minták képfájljainak alternatív szövegét (Alt text).A tartalmat a Joomla K2 komponensével jelenítettük meg, de már telepítettük a Virtuemart ecommerce (online értékesítű) modult is a későbbre tervezett online értékésítésre történő könnyed átállás érdekében.

Természetesen telepítettük a szokásos XML oldaltérképet, amely a kereső robotoknak iránymutatás ad a honlap oldalairól, a képfájlokról, és ezt minden alkalommal frissítettük az új termékoldalak publikálását követően. Nagy segítség volt, hogy a korábbi honlapon a Google Analytics követő kód mérte a gyenge teljesítményt, így azonnal láthatóvá vált a munkánk eredménye. Az Advanced Web Ranking jelentéseit heti rendszerességgel futtattuk a, hogy figyelemmel kísérhessük a fejlődést a keresőkben, és több tucat olyan tényezőt, amely meghatározza egy honlap sikerességét.


SEO eredmények

 1. Két év Csipkerózsika álom után az új weboldal tartalmát a Google beindexelte és az elkezdett forgalmat generálni végre
 2. Néhány nap volt csak szükséges és az új honlap már megjelent a keresőkben az amúgy erős verseny környezet ellenére
 3. A célzott kereső kifejezések többségére első oldali helyezést ért el
 4. A honlap láthatósági mutatója (Visibility) két hónap elteltével már magasabb volt, kint a több éve piacon lévő online konkurrenseké
 5. Két hónap után a site összes forgalma 800%-os növekedést mutatott az előző időszakhoz képest
 6. A szerves (organic) kereső forgalom növekedése 600%-os 60 nap eltelte után
 7. Az első online megkeresés egy tapéta árával és szállítási idejével kapcsolatban az indulást követő harmadik héten érkezett
 8. A két éves zéró online forgalmat követően az ötödik héten megérkezett az első online rendelés!

Ha az Ön honlapját sem menedzselik már egy ideje, de szeretné tudni, hogy miképp növelhető a forgalma, akkor igényeljen honlap elemzést, és a feltárt hiányosságok kijavításával mi garantáltan működő webszájtot készítünk Önnek.

Kérjük a lehető legpontosabban töltse ki az alábbi űrlapot a honlap elemzés megrendeléséhez.
A részletes SEO audit díja HUF 17.000
Külön díjazásért (HUF 12.000) a Google Anylitics látogatottsági statisztikai valamint a Goole Search Console (korábban Webmester Eszközök) adatait is elemezzük

Név(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Email(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Website(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Konkurrens weboldalak(*)
Ne hagyja üresen

Milyen gyakran frissíti weboldalát?(*)
Szükséges mező

Kulcsszavak(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Vesszővel elválasztva írjon be legalább 5 kulcs kifejezést

Vett észre az utóbbi időben forgalom csökkenést?(*)
Szükséges mező

A Google Analytics fiókban jelöljön ki 6-12 hónapos periódust és az "Ügyfélszerzés" Minden forgalom, valamint a Kulcsszavak/Organikus részek diagramjait tekintse át.

Felhasználói és Jogi feltételek

Kérjük, hogy legörgetve a szöveget figyelmessen olvassa el.

Érvényesítés(*)
Érvényesítés
  FrissítHiányzó vagy pontatlan adat

Kérjük írja be a fenti kódot elküldés előtt

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
 • Nincsenek hozzászólások

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a keresőoptimalizálás fontos híreiről soha ne maradjon le.
Küldés
Használati feltételek

Weboldal forgalmának látogatónak növelése

SEO eredmények: Exkluzív tapéta forgalmazó

Pontos kereső találati eredmények

Pontos kereső találati eredményekAz Advanced Web Ranking megbízható, pontos és folyamatos kereső találati eredményeket eredményez az Ön összes kulcsszavára és weboldalára, mert:

 • Keresőbarát alkalmazás
 • A kereső találati eredmények minden alkalommal frissülnek
 • Bármely globális és lokális kereső találatai listáját mérni képes

Tovább...

Website elemzés

Website elemzésÁttekintést adunk weboldala technikai SEO helyzetéről.

Kijavítjuk az optimalizációs hibákat és a megcélzott kereső kifejezésekre oldalait a kereső találatok élére juttatjuk folyamatosan elemezve:

 

 • az oldalhibákat
 • a külső és belső linkeket
 • és az oldal reputációját és autoritását

Tovább...

Megbízható versenytárs elemzés

Megbízható versenytárs elemzésAz Advanced Web Ranking szoftverrel elemezzük versenytársainak oldalait a megcélzott kulcsszavak tükrében, hogy rövid idő leforgása alatt elérhessük a kitűzött célokat:

 • feltárva konkurrenseinek SEO stratégiáját
 • összehasonlítva a weboldalak teljesítményét kiemelve a különbségeket
 • fókuszálva a leglényegesebb SEO faktorokra

Tovább...

Kapcsolat * Rendeljen website elemzést

PanoGraph Kft.
Website optimalizálás, Keresőmarketing

Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Adószám: 13644947-1-19
EU adószám: HU13644947

Telefon:
+36 20 9441 207

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Website Audit és tartalom optimalizálás

Honlap és kereső optimalizálási jelentés minták

Milyen kereső optimalizálási jelentésekkel mérhető egy honlap teljesítménye? Kattintson, hogy megtekinthesse a jelentés mintákat a Honlap audit-hoz, technikai SEO feladatokhoz, és a web jelenlét optimalizáláshoz

Bővebben...:

Kulcsszó kutatás

Az egyik legfontosabb kérdés az optimalizálásnál, hogy mely kifejezésekre koncentráljunk. Mely kulcsszó kombinációk és variációk eredményeznek növekvő számú látogatót?

Bővebben...: