Website Optimalizálás referencia: Professzionális fodrászati termék disztribútor

Ügyfél: Selective Professional, Professzionális fodrászati termék disztribútor

Website: http://www.selective.hu (ezt a projektet 2012 és 2014 között menedzseltük. Jelenleg az LV Services fejleszti tovább a weboldalt e-commerce funkcióval bővítve)

A Selective Professional Hungary több éve működő nagykereskedője és disztribútora széles választékot nyújtó olasz termékeknek, amelyet területi képviselők útján fodrászatok felé értékesít.

 

A kihívás

A cég harmadik generációs weboldalát egy grafikus készítette, aki elenyésző programozói ismeretekkel bírt, valamint a weboldalak optimalizálásához egyáltalán nem értett. A honlap minden oldalának azonos címet adott, "Selective Professional", és az oldalak sem voltak optimalizálva. Emellett sok nem SEO-barát Flash elemet is használt. A Google index még mindig az előző, második generációs website adatait tárolta több év után is.

És ha még ez sem lett volna elég: senkinek, sem az üzlettulajdonosnak, sem pedig a grafikusnak mindezekről nem volt tudomása, minthogy egyik ingyenes Google eszközt sem használták (Google Analytics, Webmasters Tools).


Cél

Egy teljesen új, mobil eszközökön is tökéletesen megjelenő, a Google irányelveinek teljesen megfelelő weboldal elkészítése a meglévő tartalomból. Gyors Google indexálás és magas helyezés a hosszú terméknevekre és termék kategóriákra.


Stratégia

Alkalmaztuk standard eljárásainkat a weboldal áttervezésére, valamint a megcélzott kulcs kifejezések meghatározására, hogy a megújított és megfelelően optimalizált weboldal mihamarabb bekerülön a keresők indexébe.

Minden korábbi technikai SEO hibát kijavítottunk, beleértve az oldalcím, leírás és főként a képfájlok Alt szövegeit. Telepítettük a standard XML oldaltérképet, amely a kereső robotok számára ad lényegi tájékoztatást a honlap oldalairól, és folyamatosan frissítettük azt minden egyes új termékoldal feltöltését követően. Installáltuk az eggyel korábbi honlapon már használt Google Analytics követő kódot. Optimalizáltuk mind a korábbi oldalakat valamint az új bejegyzéseket. Heti rendszerességgel futtatuk az Advanced Web Ranking jelentéseit, hogy figyelemmel kisérhessük a fejlődést a keresőkben.


SEO eredmények

 1. A két éven át elhanyagolt honlapot láthatóvá tettük és végre megjelíntettük a Google indexében
 2. A Google Pingvin és Panda algoritmus változtatások nem gyakoroltak negatív hatást az újonnan felépített weboldal organikus keresési eredményeire
 3. Magas keresési arány (76%), egyre magasabb számban regisztrálnak szakmabeliek. Az organikus keresési forgalom 25%át a visszatérő látogatók teszik ki
 4. Az oldal "láthatósága" (Visibility) folyamatosan növekszik és a legmagasabb a konkurrensek között az újraindítás négy hónapját követően
 5. Google Első Oldali helyezés a legtöbb kulcs kifejezésre, és ez a megszerzett pozíció változatlanul magas az indulás óta
 6. A versenytársakat megelőzve majd minden kulcs kifejezésre Google Első Oldali helyezés

Ha az Ön honlapját sem menedzselik már egy ideje, de szeretné tudni, hogy miképp növelhető a forgalma, akkor igényeljen honlap elemzést, és a feltárt hiányosságok kijavításával mi garantáltan működő webszájtot készítünk Önnek.

Kérjük a lehető legpontosabban töltse ki az alábbi űrlapot a honlap elemzés megrendeléséhez.
A részletes SEO audit díja HUF 17.000
Külön díjazásért (HUF 12.000) a Google Anylitics látogatottsági statisztikai valamint a Goole Search Console (korábban Webmester Eszközök) adatait is elemezzük

Név(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Email(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Website(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Konkurrens weboldalak(*)
Ne hagyja üresen

Milyen gyakran frissíti weboldalát?(*)
Szükséges mező

Kulcsszavak(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Vesszővel elválasztva írjon be legalább 5 kulcs kifejezést

Vett észre az utóbbi időben forgalom csökkenést?(*)
Szükséges mező

A Google Analytics fiókban jelöljön ki 6-12 hónapos periódust és az "Ügyfélszerzés" Minden forgalom, valamint a Kulcsszavak/Organikus részek diagramjait tekintse át.

Felhasználói és Jogi feltételek

Kérjük, hogy legörgetve a szöveget figyelmessen olvassa el.

Érvényesítés(*)
Érvényesítés
  FrissítHiányzó vagy pontatlan adat

Kérjük írja be a fenti kódot elküldés előtt

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
 • Nincsenek hozzászólások

SEO eredmények - Professzionális Fodrászati Termék Forgalmazó

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a keresőoptimalizálás fontos híreiről soha ne maradjon le.
Küldés
Használati feltételek

Weboldal forgalmának látogatónak növelése

Pontos kereső találati eredmények

Pontos kereső találati eredményekAz Advanced Web Ranking megbízható, pontos és folyamatos kereső találati eredményeket eredményez az Ön összes kulcsszavára és weboldalára, mert:

 • Keresőbarát alkalmazás
 • A kereső találati eredmények minden alkalommal frissülnek
 • Bármely globális és lokális kereső találatai listáját mérni képes

Tovább...

Website elemzés

Website elemzésÁttekintést adunk weboldala technikai SEO helyzetéről.

Kijavítjuk az optimalizációs hibákat és a megcélzott kereső kifejezésekre oldalait a kereső találatok élére juttatjuk folyamatosan elemezve:

 

 • az oldalhibákat
 • a külső és belső linkeket
 • és az oldal reputációját és autoritását

Tovább...

Megbízható versenytárs elemzés

Megbízható versenytárs elemzésAz Advanced Web Ranking szoftverrel elemezzük versenytársainak oldalait a megcélzott kulcsszavak tükrében, hogy rövid idő leforgása alatt elérhessük a kitűzött célokat:

 • feltárva konkurrenseinek SEO stratégiáját
 • összehasonlítva a weboldalak teljesítményét kiemelve a különbségeket
 • fókuszálva a leglényegesebb SEO faktorokra

Tovább...

Kapcsolat * Rendeljen website elemzést

PanoGraph Kft.
Website optimalizálás, Keresőmarketing

Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Adószám: 13644947-1-19
EU adószám: HU13644947

Telefon:
+36 20 9441 207

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Website Audit és tartalom optimalizálás

Link építő eszközök és szolgáltatások

Kapcsolati link építés

Az adott weboldalra mutató linkek lényeges szerepet töltenek be a webes jelenlét erősítésében, a keresőkben elért helyezések növelésében, de ez az egyik leg időigényesebb és legnagyobb odafigyelést igénylő SEO feladat.

Bővebben...:

Kulcsszó elemzés és Pozíció követés

Tudja-e, hogy mely kulcs kifejezések értek el magas kereső találati helyezést weboldalán? Sajnos ez egyre kevésbé lehetséges, hisz a Google mára már nem mutatja meg ezeket.
A megcélzott kulcs kifejezések pozícióit ellenőrizzük a kiválasztott keresőkben, követjük a helyezések alakulását, és folyamatosan javítjuk azokat, hogy minél magasabb forgalmat érhessen el oldalával.

Bővebben...: