Website Optimalizálás referencia: Dominic Pote angol fotós

Ügyfél: Dominic Pote fotóművész Anglia

Website: http://www.dominicpote.co.uk/

Dominic Pote nottinghami fotóművész egyedi stílusát az elmúlt 12 év során alakította ki. Egyedileg átalakított filmes géppel készít művészi, festői panorámafotókat.

 

A kihívás

Dominic Pote korábbi honlapját soha nem optimalizálták és az elavult Wordpress oldalt több vírussal is megfertőzték. De talán a legsúlyosabb hiányossága az volt, hogy habár a website évek óta működött, mégsem szerepelt a Google indexben. Minden oldalának azonos címe volt, és az alapszintű látogatottsági statisztika szerint mindössze kát szóra, a családi és keresztnevére adott találatokat. Az előbbi tényeknek megfelelően a látogatottsága elenyésző volt. A bajokat tetézte, hogy a szolgáltatója érthetetlen biztonsági okokból gyakran blokkolta a robots.txt és sitemap.xml fájlokat ezzel gátolva a honlap magas helyezését.

 

Cél

A honlap új alapokra helyezése a Google webmester irányelveknek megfelelően. Minden oldal indexálása és teljesen új, a mobil eszközökön is megjelenő optimalizált weboldal készítése. Az oldal láthatóságának (visibility) gyors növelése és új ügyfelek szerzése.


Stratégia

Alkalmaztuk standard eljárásainkat a weboldal áttervezésére, valamint a megcélzott kulcs kifejezések meghatározására, hogy a megújított és megfelelően optimalizált weboldal mihamarabb bekerülön a keresők indexébe. Kialakítottunk három kulcs kifejezés csoportot, és meghatároztuk a lehetséges kliensek karakterisztikáját (buyer persona).

Minden korábbi technikai SEO hibát kijavítottunk, beleértve az oldalcím, leírás és főként a képfájlok Alt szövegeit. Telepítettük a standard XML oldaltérképet, amely a kereső robotok számára ad lényegi tájékoztatást a honlap oldalairól, és folyamatosan frissítettük azt minden egyes új blog bejegyzés után. Installáltuk a Google Analytics követő kódot. Optimalizáltuk mind a korábbi oldalakat valamint az új bejegyzéseket. Heti rendszerességgel futtatuk az Advanced Web Ranking jelentéseit, hogy figyelemmel kisérhessük a fejlődést a Google, Google UK és aGoogle Images UK keresőkben.

Sok időt fordítottunk az optimalizálás, bloggolás technikai és közösségi média kérdésekkel kapcsolatos tanácsadásra.


SEO eredmények

 1. Nem sokkal a weboldal újraindítását követően az oldal megjelent a keresőkben és magas helyezést ért el nem csak a megcélzott kulcsszavakra, hanem különböző kulcsszó kombinációkra is (long tail keyword)
 2. A weboldal forgalma jelentősen növekedett a viszonylag rendszeres blog bejegyzéseknek köszönhetően
 3. A szolgáltató által okozott gyakori blokkolások ellenére fenn tudtuk tartani a magas láthatóságot a weboldal számára
 4. A kulcsszavak helyezése az elvárt eredményt hozta: a jövedelmező kulcsszavak folyamatosan magas helyezést érnek el, többségük első oldali találatokat biztosítanak
 5. Magas számú és releváns linket építettünk magas autoritású domain oldalakkal, amelyeket a mozRank érték is jól kifejez, és amely a főbb konkurrensek oldalak között rövid időn belül a negyedik helyezést érte el
 6. Sajnos mivel kliensünknek nem volt ideje azóta sem a több évvel ezelőtti csak képfájlokat tartalmazó oldalakat szöveges tartalommal feltölteni, valamint rendszeresen bloggolni, a honlap nem generál jelentős forgalmat hónapok óta...

Ha az Ön honlapját sem menedzselik már egy ideje, de szeretné tudni, hogy miképp növelhető a forgalma, akkor igényeljen honlap elemzést, és a feltárt hiányosságok kijavításával mi garantáltan működő webszájtot készítünk Önnek.

Kérjük a lehető legpontosabban töltse ki az alábbi űrlapot a honlap elemzés megrendeléséhez.
A részletes SEO audit díja HUF 17.000
Külön díjazásért (HUF 12.000) a Google Anylitics látogatottsági statisztikai valamint a Goole Search Console (korábban Webmester Eszközök) adatait is elemezzük

Név(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Email(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Website(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Konkurrens weboldalak(*)
Ne hagyja üresen

Milyen gyakran frissíti weboldalát?(*)
Szükséges mező

Kulcsszavak(*)
Hiányzó vagy pontatlan adat

Vesszővel elválasztva írjon be legalább 5 kulcs kifejezést

Vett észre az utóbbi időben forgalom csökkenést?(*)
Szükséges mező

A Google Analytics fiókban jelöljön ki 6-12 hónapos periódust és az "Ügyfélszerzés" Minden forgalom, valamint a Kulcsszavak/Organikus részek diagramjait tekintse át.

Felhasználói és Jogi feltételek

Kérjük, hogy legörgetve a szöveget figyelmessen olvassa el.

Érvényesítés(*)
Érvényesítés
  FrissítHiányzó vagy pontatlan adat

Kérjük írja be a fenti kódot elküldés előtt

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
 • Nincsenek hozzászólások

SEO eredmények Dominic Pote UK

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a keresőoptimalizálás fontos híreiről soha ne maradjon le.
Küldés
Használati feltételek

Weboldal forgalmának látogatónak növelése

Pontos kereső találati eredmények

Pontos kereső találati eredményekAz Advanced Web Ranking megbízható, pontos és folyamatos kereső találati eredményeket eredményez az Ön összes kulcsszavára és weboldalára, mert:

 • Keresőbarát alkalmazás
 • A kereső találati eredmények minden alkalommal frissülnek
 • Bármely globális és lokális kereső találatai listáját mérni képes

Tovább...

Website elemzés

Website elemzésÁttekintést adunk weboldala technikai SEO helyzetéről.

Kijavítjuk az optimalizációs hibákat és a megcélzott kereső kifejezésekre oldalait a kereső találatok élére juttatjuk folyamatosan elemezve:

 

 • az oldalhibákat
 • a külső és belső linkeket
 • és az oldal reputációját és autoritását

Tovább...

Megbízható versenytárs elemzés

Megbízható versenytárs elemzésAz Advanced Web Ranking szoftverrel elemezzük versenytársainak oldalait a megcélzott kulcsszavak tükrében, hogy rövid idő leforgása alatt elérhessük a kitűzött célokat:

 • feltárva konkurrenseinek SEO stratégiáját
 • összehasonlítva a weboldalak teljesítményét kiemelve a különbségeket
 • fókuszálva a leglényegesebb SEO faktorokra

Tovább...

Kapcsolat * Rendeljen website elemzést

PanoGraph Kft.
Website optimalizálás, Keresőmarketing

Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Adószám: 13644947-1-19
EU adószám: HU13644947

Telefon:
+36 20 9441 207

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Website Audit és tartalom optimalizálás

Link építő eszközök és szolgáltatások

Kapcsolati link építés

Az adott weboldalra mutató linkek lényeges szerepet töltenek be a webes jelenlét erősítésében, a keresőkben elért helyezések növelésében, de ez az egyik leg időigényesebb és legnagyobb odafigyelést igénylő SEO feladat.

Bővebben...:

Honlap és kereső optimalizálási jelentés minták

Milyen kereső optimalizálási jelentésekkel mérhető egy honlap teljesítménye? Kattintson, hogy megtekinthesse a jelentés mintákat a Honlap audit-hoz, technikai SEO feladatokhoz, és a web jelenlét optimalizáláshoz

Bővebben...: