A SEO PanoGraph Hírlevél regisztráció jogi feltételei

A jelen Felhasználói és Jogi feltételek az PanoGraph Kft kizárólagos tulajdonában és üzemeltetésében álló seo.panograph.hu elnevezésű weboldal felhasználási és jogi feltételeit rögzíti. Kérjük, az oldal használata előtt figyelmesen olvassa el a benne részletezett irányelveket és feltételeket. A weboldal bármilyen szolgáltatásának igénybevételével Felhasználó elismeri, hogy a Felhasználási és Jogi feltételeket elolvasta, tudomásul veszi és magára kötelező érvényűnek fogadja el.

Felhasználónak minősül minden olyan természetes személy, jogi személy vagy egyéb szervezet, aki a weboldal szolgáltatásait igénybe veszi, ideértve nem kizárólagosan a hírlevélre küldésére történő regisztrálást. A weblapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybe vételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, email cím, lakhely) szükség van. Felhasználó nevének, email címének és lakhelyadatinak megadásával hozzájárul, hogy PanoGraph Kft hírleveleket vagy egyéb marketingkommunikációs célokat szolgáló információkat küldjön részére a megadott email címre.

PanoGraph Kft a hírlevél regisztráció során a Felhasználó által részére elküldött adatokat az Adatvédelmi nyilatkozatban és a hatályos jogszabályokban rögzített módon, saját céljára használja fel.

Felhasználó köteles minden ésszerű óvintézkedést megtenni jelszavának, személyes adatainak titokban tartása érdekében, hogy jogosulatlan személyek ne férhessenek hozzá felhasználói fiókjához.

PanoGraph Kft fenntartja a jogot, hogy Felhasználó rendellenes, tisztességtelen vagy jogsértő magatartása esetén a weblap hozzáférési jogát korlátozza vagy törölje. Ilyen magatartásnak minősül különösen, de nem kizárólagosan: valótlan, hamis információk közzététele, más felhasználó vagy harmadik személy jogainak csorbítása, riadalom vagy pánik keltésére alkalmas információk publikálása. Felhasználó nem tehet közzé a weboldalon olyan tartalmat, amelyet a szerzői jogi törvények, védjegy törvények vagy egyéb tulajdonra vonatkozó törvények védenek, a jogtulajdonos kifejezett hozzájárulása nélkül. Kizárólag Felhasználó vonható felelősségre a fenti rendelkezés megsértéséből eredő károkkal kapcsolatban.

A seo.panograph.hu név és logo az PanoGraph Kft kizárólagos tulajdonát képezi. A weboldalon található valamennyi tartalom (pl. szöveg, leírás, fotó, illusztráció, grafika) PanoGraph Kft vagy valamelyik Partner kizárólagos tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt áll. Partner: az PanoGraph Kft olyan, áruk vagy szolgáltatások nyújtásával foglalkozó szerződéses beszállítói partnere, amelyek esetében termékekre, szolgáltatásokra vonatkozóan az PanoGraph Kft-nek az általa képviselt és vele szerződött hálózati tagüzletek felé érvényes beszállítói megállapodása van.

Az oldalról letöltött tartalmak kizárólag személyes, azaz nem kereskedelmi célokra használhatóak fel. Az PanoGraph Kft engedélye nélkül tilos a weboldalon található tartalmakról bármilyen formában másolatot készíteni, terjeszteni, továbbítani, szerkeszteni és értékesíteni.

A weblapon található termékekre, szolgáltatásokra és akciós ajánlatokra, azoknak igénybe vételére vonatkozó jogviszony kizárólag Felhasználó és Partner között jön létre. PanoGraph Kft a Partner által kínált termék és szolgáltatások minőségéért nem tartozik felelősséggel.

A weblapon található termékre, szolgáltatásra és akciós ajánlatra vonatkozó fényképek, illusztrációk a Partnerektől származnak. PanoGraph Kft azokat változtatás nélkül teszi közzé. Amennyiben a termékre, szolgáltatásra, ajánlatra vonatkozóan a leírt és valós között eltérés tapasztalható, az ebből származó kárért kizárólag a Partner a felelős.

Az PanoGraph Kft a weboldal tulajdonosaként tőle elvárhatóan mindent megtesz a weboldal folyamatos elérhetőségéért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a weblappal kapcsolatosan annak működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek. Az PanoGraph Kft nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat, de a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen interenetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért.

A weboldalon szereplő logok, végjegyek, márkanevek és termékek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal tulajdonosának ill. a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Bármilyen, a weboldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz, az Adatvédelmi nyilatkozatban és a hatályos jogszabályokban leírtak érvényesek.

A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője felelősséggel tartozik a megosztott információért, annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

A seo.panograph.hu weboldal megnyitásával Ön elismeri, hogy a jelen Felhasználási és Jogi tájékoztatóban foglaltakat elolvasta és elfogadja az abban részletezett és felsorolt feltételeket.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a keresőoptimalizálás fontos híreiről soha ne maradjon le.
Küldés
Használati feltételek

Weboldal forgalmának látogatónak növelése

Pontos kereső találati eredmények

Pontos kereső találati eredményekAz Advanced Web Ranking megbízható, pontos és folyamatos kereső találati eredményeket eredményez az Ön összes kulcsszavára és weboldalára, mert:

  • Keresőbarát alkalmazás
  • A kereső találati eredmények minden alkalommal frissülnek
  • Bármely globális és lokális kereső találatai listáját mérni képes

Tovább...

Website elemzés

Website elemzésÁttekintést adunk weboldala technikai SEO helyzetéről.

Kijavítjuk az optimalizációs hibákat és a megcélzott kereső kifejezésekre oldalait a kereső találatok élére juttatjuk folyamatosan elemezve:

 

  • az oldalhibákat
  • a külső és belső linkeket
  • és az oldal reputációját és autoritását

Tovább...

Megbízható versenytárs elemzés

Megbízható versenytárs elemzésAz Advanced Web Ranking szoftverrel elemezzük versenytársainak oldalait a megcélzott kulcsszavak tükrében, hogy rövid idő leforgása alatt elérhessük a kitűzött célokat:

  • feltárva konkurrenseinek SEO stratégiáját
  • összehasonlítva a weboldalak teljesítményét kiemelve a különbségeket
  • fókuszálva a leglényegesebb SEO faktorokra

Tovább...

Kapcsolat * Rendeljen website elemzést

PanoGraph Kft.
Website optimalizálás, Keresőmarketing

Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Adószám: 13644947-1-19
EU adószám: HU13644947

Telefon:
+36 20 9441 207

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Website Audit és tartalom optimalizálás

Közösségi Média jelenlét elemzés

Miért szükséges egy weboldal számára a közösségi jelenlét és megosztás?

Ma már egyetlen website sem kerülheti ki a közösségi oldalakon a megjelenést, mert a keresők az "emberi érintést", véleményeket is mérik és a rangsorolásnál figyelembe veszik.

Bővebben...:

Link építő eszközök és szolgáltatások

Kapcsolati link építés

Az adott weboldalra mutató linkek lényeges szerepet töltenek be a webes jelenlét erősítésében, a keresőkben elért helyezések növelésében, de ez az egyik leg időigényesebb és legnagyobb odafigyelést igénylő SEO feladat.

Bővebben...: