• RÉSZLETES HONLAP ELEMZÉS

  Ön is ellenőrizheti weboldalát díjmentes SEO eszközeinkkel a fenti menüre kattintva, de igényelhet teljes körű honlap elemzést a "Tovább" gomra kattintva.

  Tovább
 • WEB JELENLÉT OPTIMALIZÁLÁS

  Az igazán sikeres weboldal sohasem "kész". A webes jelenlét folyamatos stratégiai menedzselést igényel, főként a jelentős kereső algoritmus változtatások, és a konkurrencia aktivitása miatt.

  Tovább

Utikalauz a keresőmarketing, weboldal optimalizáció  állandóan változó világához

Önnek vélhetőleg már évek óta van weboldala, amelynek segítségével szolgáltatásait, termékeit széles ügyfélkörnek kínálja, de vajon tudja-e, hogy 2013-tól kezdődően
•    már egyre kevésbé van garancia arra, hogy a kereső találatok első oldalain jelenjen meg a kereső algoritmusok (Google Panda, Pingvin) jelentős változásai miatt, a közösségi és helyi keresési találatok különbségei miatt, nem is beszélve a Google "Search Plus Your World" személyre szabott találatairól
•    a közösségi média jelenlét jelentősen befolyásolja helyezését - lásd “Google+”
•    a vizualitás, a vizuális marketing szerepe egyre növekszik - a “Pinterest” ma már a negyedik legnagyobb forgalmi forrása a legtöbb oldalnak
•    a Google által szolgáltatott díjtalan statisztikai adatokban a híres-hírhedt (not provided) mára már a leggyakoribb találati "kulcsszó", így közel 90%-ban rejtve marad, hogy látogatói milyen keresőszavakat használtak, aminek következtében csak kifinomult technikákkal lehetséges a pozíció mérése, megtartása, növelése
•    … a rendszeres weboldal optimalizáció nem választott, hanem kötelező gyakorlat, ha kereső marketing tevékenységének eredményességét mérni és növelni akarja.

Ezeknek a változásoknak hatására fejlesztettük ki megfizethető díjazású web jelenlét és tartalom optimalizációs szolgáltatásainkat elégedettségi garanciával.

A legtöbb weboldal tulajdonos abban a tévhitben él, hogy ha az oldala végre elkészült, akkor útjára bocsátva az már megállja a helyét. Ez bizony egy kockázatos hozzáállás, mert a webes jelenlét folyamatos stratégiai menedzselést igényel, főként a jelentős kereső algoritmus változtatások, finomhangolások miatt.

Ha majd Önt ügyfeleink között üdvözölhetjük, akkor az Advanced Web Ranking & Link Manager megoldásokkal, amelyeket vezető márkák is használnak világszerte menedzselni fogjuk a legfontosabb kereső és website optimalizálási feladatokat a weboldala eredményessége érdekében.

További információkért kérjük töltse le ismertetőnket >>>

 • Testimonial SEO Book.com

  "Az Advanced Web Ranking csúcs technológiás szoftver, amelyet világszerte több, mint 18 000 SEO szakember használ. Egy igazán "mindent tudó" szoftver, amely az optimalizálás minden egyes fázisában nélkülözhetetlen."

  SEO Book.com

 • Testimonial Portent Interactive

  "Az Advanced Web Ranking szoftver az üzletágon belül a SEO teljesítmény mérő eszközök magas színvonalát képviseli. Tökéletes elemző eszköz, amely a weboldal teljesítmény mérésén kívül, a közösségi média jelenlét integrációját és testre szabható riportokat is nyújtja."

  Portent Interactive

 • Testimonial Linkbuilding.nl

  "A megbízható eredményeket produkáló Advanced Web Ranking SEO szoftver könnyen kezelhető, intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. Egyszerűen a legjobb alkalmazás."

  Linkbuilding.nl

Pontos kereső találati eredmények

Pontos kereső találati eredményekAz Advanced Web Ranking megbízható, pontos és folyamatos kereső találati eredményeket eredményez az Ön összes kulcsszavára és weboldalára, mert:

 • Keresőbarát alkalmazás
 • A kereső találati eredmények minden alkalommal frissülnek
 • Bármely globális és lokális kereső találatai listáját mérni képes

Tovább...

Website elemzés

Website elemzésÁttekintést adunk weboldala technikai SEO helyzetéről.

Kijavítjuk az optimalizációs hibákat és a megcélzott kereső kifejezésekre oldalait a kereső találatok élére juttatjuk folyamatosan elemezve:

 

 • az oldalhibákat
 • a külső és belső linkeket
 • és az oldal reputációját és autoritását

Tovább...

Megbízható versenytárs elemzés

Megbízható versenytárs elemzésAz Advanced Web Ranking szoftverrel elemezzük versenytársainak oldalait a megcélzott kulcsszavak tükrében, hogy rövid idő leforgása alatt elérhessük a kitűzött célokat:

 • feltárva konkurrenseinek SEO stratégiáját
 • összehasonlítva a weboldalak teljesítményét kiemelve a különbségeket
 • fókuszálva a leglényegesebb SEO faktorokra

Tovább...

Kapcsolat * Rendeljen website elemzést

PanoGraph Kft.
Website optimalizálás, Keresőmarketing

Cégjegyzéksz: 19-09-517089
Adószám: 13644947-1-19
EU adószám: HU13644947

Telefon:
+36 20 9441 207

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Website Audit és tartalom optimalizálás

Kulcsszó kutatás

Az egyik legfontosabb kérdés az optimalizálásnál, hogy mely kifejezésekre koncentráljunk. Mely kulcsszó kombinációk és variációk eredményeznek növekvő számú látogatót?

Bővebben...:

Link építő eszközök és szolgáltatások

Kapcsolati link építés

Az adott weboldalra mutató linkek lényeges szerepet töltenek be a webes jelenlét erősítésében, a keresőkben elért helyezések növelésében, de ez az egyik leg időigényesebb és legnagyobb odafigyelést igénylő SEO feladat.

Bővebben...: